Печени хрупкави картофки
Супа от картофи с праз
Картофи с бекон
Картофи с наденица
Задушени картофи
Солени картофи
Картофи с масло
Картофи с подправки на фурна
Печени хрупкави картофки
1,5 кг картофи
60 мл зехтин
морска сол
• Картофите се обелват, измиват се и се нарязват на едри парчета.
• Поставят се в тенджера и се заливат със студена вода.
• Довеждат се до кипване и тенджерата се маха от котлона.
• Картофите се оставят във водата 10 минути.
• Отцеждат се, подсушават се и се заливат със зехтин.
• Разбъркват се и се прехвърлят в голяма тава.
• Пекат се в предварително загрята фурна на 220 С за 40-50 минути.
• Хрупкавите картофки се посоляват с морска сол.
Вкусни рецепти
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари