5 Януари 2012
1467344
Свински пържоли по унгарски
Пържоли по ловджийски
Пържоли по Бърненски
Пържоли със сос на тиган
Задушени пържоли с бира
Пияни пържоли
Пържолки на фурна с топено сирене
Свински пържоли на фурна
Задушени пържоли с бира
Продукти:
800г месо
500г лук
100г краве масло
1/4 л бира
черен пипер, сол.
Начин на приготвяне:
Месото се нарязва на пържоли.
Пържолите се запичат в част от маслото във фурната.
Лукът се нарязва на тънки ивички и се задушава в останалото масло до златисто оцветяване.
Половината от задушения лук се разстила на дъното на широка тенджера. Върху него се нареждат пържолите се покриват с останалия лук. Поръсват се с черен пипер и сол и се заливат с бирата.
Тенджерата се захлупва и се оставя на тих огън до пълното омекване на пържолите.
Поднасят се с подходяща гарнитура.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари