5 Януари 2012
1467356
Свински пържоли по унгарски
Пържоли по ловджийски
Пържоли по Бърненски
Пържоли със сос на тиган
Задушени пържоли с бира
Пияни пържоли
Пържолки на фурна с топено сирене
Свински пържоли на фурна
Свински пържоли на фурна
Порции: 4
Необходими продукти:
1 кг свински вратни пържоли
черен пипер
сол
1 с.л. брашно
1 к.ч. вино
олио
Начин на приготвяне:
Пържолите се почистват и леко начукват, поръсват се черен пипер и се слагат в тавичка намазана с мазнина и 1 к.ч. вода. Пекът се на умерена фурна, като често се обръщат, след второто обръщане се посоляват, като се зачервят се изваждат ,слага се брашното, разбърква се, добавя се виното и 1 к.ч. вода, вари се, докато леко се сгъсти. При сервиране пържолите се заливат със соса.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари