8 рецепти за вкусни пържолки

вход през zajenata.bg
1467335

Пържоли със сос на тиган

Продукти: 1 с.л.масло
1 с.л.олио
4 свински пържоли
сол
прясно млян черен пипер
1 голяма глава лук, накълцана на ситно или 1 връзка зелен лук
1/2 ч.чаша сухо бяло вино
3/4 ч.чаша пилешки бульон
1/2 ч.чаша течна сметана
1 с.л.горчица
няколко стръка магданоз
Начин на приготвяне: Разтопете маслото и олиото в тиган. Осолете пържолите и ги поръсете с черен пипер. Запържете ги от всяка страна, за около 2 - 3 минути, докато леко покафенеят.
Оставете в тигана половината мазнина. Запържете в нея лука, до омекване. Изсипете бульона и виното, върнете месото и оставете да къкри за около 20 минути, докато започне да се къса.
Извадете месото в чиния и го покрийте с фолио, за да се запази топло. Оставете сосът на котлона, на слаб огън и когато се изпари наполовина, добавете сметаната. Варете още 2 минути. Свалете от огъня, добавете горчицата и магданоза и разбъркайте добре.
Сервирайте пържолите, поляти със соса. 

1 2 3
4
5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft