Пролетните рецепти на баба с лапад

вход през zajenata.bg
297611

Запържен лапад с извара

лапад - 1 голяма купа почистен и измит, лук - 2 връзки зелен, яйца - 4, сирене - 200 г или извара, олио - 100 г, вода - 100 мл топла, сол - на вкус, черен пипер - на вкус, магданоз - 1/2 връзка

Накълцайте лука и нарежете лапада.

Загрейте олиото и запържете първо лука, след което добавете лапада и бъркайте за около 5-10 минути.

След това посолете на вкус и добавете черен пипер.

Долейте водата и оставете да къкри на тих огън за 15-20 минути, докато се изпари.

След това добавете разбърканите предварително яйца и натрошеното сирене.

Бъркайте, докато яйцата стегнат и добавете накълцания магданоз.  

1 2
3
4 5 6 7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft