14 Март 2013
297610
Лапад с ориз рецепта
Лапад с макарони рецепта
Супа от лапад и чесън
Кюфтета с лапад и заливка
Лапад с гъби рецепта
Зелена диетична салата с лапад
Запържен лапад с извара
Лучник с лапад
Лапад кремсупа
Запържен лапад с извара
лапад - 1 голяма купа почистен и измит, лук - 2 връзки зелен, яйца - 4, сирене - 200 г или извара, олио - 100 г, вода - 100 мл топла, сол - на вкус, черен пипер - на вкус, магданоз - 1/2 връзка
Накълцайте лука и нарежете лапада.
Загрейте олиото и запържете първо лука, след което добавете лапада и бъркайте за около 5-10 минути.
След това посолете на вкус и добавете черен пипер.
Долейте водата и оставете да къкри на тих огън за 15-20 минути, докато се изпари.
След това добавете разбърканите предварително яйца и натрошеното сирене.
Бъркайте, докато яйцата стегнат и добавете накълцания магданоз.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари