14 Март 2013
297585
Лапад с ориз рецепта
Лапад с макарони рецепта
Супа от лапад и чесън
Кюфтета с лапад и заливка
Лапад с гъби рецепта
Зелена диетична салата с лапад
Запържен лапад с извара
Лучник с лапад
Лапад кремсупа
Лапад кремсупа
киселец - 1 връзка, лапад - 1 връзка, олио - 4 с. л., пресен лук - 1 връзка, зелен чесън - 1 стрък, брашно - препечено 2 с. л., прясно мляко - 350 мл., яйца - 3 бр., сол, крутони
Ситно нарязаните лук и чесън се задушават в олиото. Прибавят се добре измитите киселец и лапад както са на листа, съдът се захлупва и всичко се оставя да се задушава, като от време на време се бърка с дървена лъжица.
След като водата се изпари, се наръсва брашното, бърка се, така че листата да се смачкат и се залива с млякото.
Вари се на слаб огън още няколко минути, след което се добавят разбитите яйца и ястието се бърка, докато се сгъсти.
Сервира се с крутони.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари