27 Юни 2012
158547
Защо е толкова полезен пшеничния зародиш
Витамини от В група
Фибрите в пшеничния зародиш
Има ли растителни мазнини в пшеничния зародиш
Полезните мастни киселини в пшеничния зародиш
Пшеничният зародиш е прекрасен източник на множество минерали
В пшеничния зародиш има витамин Е
Анти-ейджинг и пшеничен зародиш
Как се съхранява пшеничния зародиш
Трябва ли да се подлага на термична обработка пшеничният зародиш
Кой не трябва да консумира пшеничен зародиш?
Защо е толкова полезен пшеничния зародиш
Здравословните ползи на пшеничния зародиш идват от множеството полезни вещества в него – само две лъжици ви дават 4 гр. белтъчини, 1.5 гр. ненаситени мастни киселини, 9 гр. въглехидрати, 2 гр. фибри и към 60 калории. Също така:
Още от "Здравни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари