27 Юни 2012
158478
Защо е толкова полезен пшеничния зародиш
Витамини от В група
Фибрите в пшеничния зародиш
Има ли растителни мазнини в пшеничния зародиш
Полезните мастни киселини в пшеничния зародиш
Пшеничният зародиш е прекрасен източник на множество минерали
В пшеничния зародиш има витамин Е
Анти-ейджинг и пшеничен зародиш
Как се съхранява пшеничния зародиш
Трябва ли да се подлага на термична обработка пшеничният зародиш
Кой не трябва да консумира пшеничен зародиш?
Как се съхранява пшеничния зародиш
Поради високия си мастен и антиоксидантен състав, пшеничният зародиш се разваля сравнително бързо при излагане на въздух и гранясва при смилане. Ето защо е важно, след първото отваряне на опаковката, да го съхранявате в хладилника в малки стъклени бурканчета (пластмасовите съдове и полиетиленовите пликчета не са здравословна алтернатива).
Следете и срока на годност на опаковките на пшеничния зародиш в магазина. Поради високото си съдържание на полезни мазнини, той гранясва бързо.
Още от "Здравни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари