27 Юни 2012
158478
Защо е толкова полезен пшеничния зародиш
Витамини от В група
Фибрите в пшеничния зародиш
Има ли растителни мазнини в пшеничния зародиш
Полезните мастни киселини в пшеничния зародиш
Пшеничният зародиш е прекрасен източник на множество минерали
В пшеничния зародиш има витамин Е
Анти-ейджинг и пшеничен зародиш
Как се съхранява пшеничния зародиш
Трябва ли да се подлага на термична обработка пшеничният зародиш
Кой не трябва да консумира пшеничен зародиш?
В пшеничния зародиш има витамин Е
Витамин Е – в зародиша има доста от този важен витамин, който действа като мощен антиоксидант, предпазващ самия зародиш от гранясване. защитава клетките от свободните радикали. Свободните радикали, както е известно, освен че са отговорни до голяма степен за стареенето, играят роля и в акумулирането на плаки в артериите (т.н. атеросклероза). Витамин Е играе важна роля и в детоксикацията на черния дроб, при доброто функциониране на имунната система, както и в контрола на кръвната захар.
Още от "Здравни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари