За Жената
Полезни съвети
Здравни съвети
Трябва ли да се подлага на термична обработка пшеничният зародиш
27 Юни 2012
158543
Защо е толкова полезен пшеничния зародиш
Витамини от В група
Фибрите в пшеничния зародиш
Има ли растителни мазнини в пшеничния зародиш
Полезните мастни киселини в пшеничния зародиш
Пшеничният зародиш е прекрасен източник на множество минерали
В пшеничния зародиш има витамин Е
Анти-ейджинг и пшеничен зародиш
Как се съхранява пшеничния зародиш
Трябва ли да се подлага на термична обработка пшеничният зародиш
Кой не трябва да консумира пшеничен зародиш?
Трябва ли да се подлага на термична обработка пшеничният зародиш
Пшеничният зародиш не трябва да се подлага на каквато и да била термична обработка! На много опаковки е написано: „като хранителна добавка към супи, яхнии и др.”, но е забравено уточнението, че трябва да се слага след като супата/яхнията е изстинала и след това да не се притопля.
Още от "Здравни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари