Богатство от зимни зеленчуци през зимата

вход през zajenata.bg
17217
Репички Хапвайте червено цвекло Зеле, броколи и карфиол Праз,лук и чесън Целина

Зеле, броколи и карфиол

В семейството на зелето всички видове имат лечебни свойства. Богатите на мощни антиоксиданти зеленчуци се борят с развитието на ракови клетки и автоуимунни заболявания, помагат за детоксикация на черния дроб и защитават тялото от свободни радикали. Може да консумирате всички видове зеле леко сготвени, на пара или в различни ястия, както и след естествена ферментация – в Българската кулинарна традиция туршиите с карфиол и киселото зеле са наложени от поколения! Суровото зеле не понася на всички, наблюдавайте как реагира тялото ви и се съобразете с това! Предлагам ви да опитате пюре от карфиол – сгответе го на пара и след това го намачкайте с масло, малко чесън, сол и черен пипер – сервирайте вместо картофено пюре.

1 2
3
4 5
Здравни съвети
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft