Богатство от зимни зеленчуци през зимата

вход през zajenata.bg
17214
Репички Хапвайте червено цвекло Зеле, броколи и карфиол Праз,лук и чесън Целина

Праз,лук и чесън

Членовете на това семейство съдържат алил сулфиди – вещества, които предпазват от рак и стареене. Лука, чесъна и праз лука са обект на изследване и във връзка с понижаване на кръвното налягане и нивата на LDL холестерола. Фибрите, които се съдържат в тях осигуряват храна за полезните бактерии, които населяват червата ни и помагат за регулиране на кръвната захар и теглото. Употребата им в студените дни предпазва и от настинки! Баба знае най-добре! Опитайте печен чесън и лук с малко зехтин и сол - сладка и много ароматна гарнитура!

1 2 3
4
5
Здравни съвети
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft