6 Януари 2013
17214
Праз,лук и чесън
Членовете на това семейство съдържат алил сулфиди – вещества, които предпазват от рак и стареене. Лука, чесъна и праз лука са обект на изследване и във връзка с понижаване на кръвното налягане и нивата на LDL холестерола. Фибрите, които се съдържат в тях осигуряват храна за полезните бактерии, които населяват червата ни и помагат за регулиране на кръвната захар и теглото. Употребата им в студените дни предпазва и от настинки! Баба знае най-добре! Опитайте печен чесън и лук с малко зехтин и сол - сладка и много ароматна гарнитура!
Здравни съвети
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари