6 Януари 2013
17216
Зеле, броколи и карфиол
В семейството на зелето всички видове имат лечебни свойства. Богатите на мощни антиоксиданти зеленчуци се борят с развитието на ракови клетки и автоуимунни заболявания, помагат за детоксикация на черния дроб и защитават тялото от свободни радикали. Може да консумирате всички видове зеле леко сготвени, на пара или в различни ястия, както и след естествена ферментация – в Българската кулинарна традиция туршиите с карфиол и киселото зеле са наложени от поколения! Суровото зеле не понася на всички, наблюдавайте как реагира тялото ви и се съобразете с това! Предлагам ви да опитате пюре от карфиол – сгответе го на пара и след това го намачкайте с масло, малко чесън, сол и черен пипер – сервирайте вместо картофено пюре.
Здравни съвети
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари