6 Януари 2013
17208
Хапвайте червено цвекло
На сок, на салата, печено – червеното цвекло е сред фаворитите на всеки, който се храни добре през зимата. Цвеклото съдържа веществото беталаин, което има противовъзпалително действие и участва в детоксикацията на черния дроб. Това го прави много подходяща храна за хората с хормонални проблеми или които се възстановяват от дълго боледуване и лечение с медикаменти. Каротеноидите в цвеклото са лечебни и за очите и предпазват зрението ни. Опитайте сок от червено цвекло, зелена ябълка, целина и магданоз, или нарежете на парченца, изпечете на ниска температура и сервирайте като салата с орехи и синьо сирене.
Здравни съвети
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари