21 Февруари 2013
120595
Пилешки сърца с гъби
Пилешки сърчица с червено вино и лук
Пилешки сърца в ориз
Пилешки сърчица със соев сос и топено сирене
Икономични пилешки сърца
Пилешки сърца на шишчета
Пилешки сърца със зеленчуци
Пилешки сърца с жито и праз
Икономични пилешки сърца
500 г пилешки сърца
60 г масло
сол
черен пипер
Сърцата се разрязват, за да се отстрани кръвта и се измиват добре. Сваряват се в подсолена вода, след което се отцеждат и се задушават в маслото. Добавя се черен пипер на вкус.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари