21 Февруари 2013
120591
Пилешки сърца с гъби
Пилешки сърчица с червено вино и лук
Пилешки сърца в ориз
Пилешки сърчица със соев сос и топено сирене
Икономични пилешки сърца
Пилешки сърца на шишчета
Пилешки сърца със зеленчуци
Пилешки сърца с жито и праз
Пилешки сърца с жито и праз
500 г пилешки сърца
50 мл олио
2 стръка праз
1 ч.ч. жито
черен пипер
магданоз
сол
Сърцата се запържват в олиото, прибавят се нарязаният праз и подправките и се задушават за няколко минути. Слага се житото и се залива с около 1.5 л вряла вода. Затваря се тенджерата и се оставя да къкри на слаб огън до пълното сваряване на сърцата
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари