21 Февруари 2013
120606
Пилешки сърца с гъби
Пилешки сърчица с червено вино и лук
Пилешки сърца в ориз
Пилешки сърчица със соев сос и топено сирене
Икономични пилешки сърца
Пилешки сърца на шишчета
Пилешки сърца със зеленчуци
Пилешки сърца с жито и праз
Пилешки сърца в ориз
800 г пилешки сърца
210 г ориз
600 мл топла вода
1 голяма глава лук
80 мл олио
смлян черен пипер
ронена чубрица
сол
Лукът се нарязва на ситно и заедно с измитите и почистени сърца се слагат в загрятото олио. Готвят се на силен котлон до мазнина (сърчицата пускат течности, които трябва да изврят). Добавя се ориза за минута, разбърквайки го. Подправя се с черния пипер и чубрицата, и се посолява. Изсипва се тавичка, долива се топла вода и се разбърква добре. Запича се във фурна на 220 С до усвояване на течността от ориза.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари