21 Февруари 2013
120606
Пилешки сърца с гъби
Пилешки сърчица с червено вино и лук
Пилешки сърца в ориз
Пилешки сърчица със соев сос и топено сирене
Икономични пилешки сърца
Пилешки сърца на шишчета
Пилешки сърца със зеленчуци
Пилешки сърца с жито и праз
Пилешки сърчица със соев сос и топено сирене
1 кг пилешки сърца
250 г топено сирене
2-3 с.л. соев сос
черен пипер
Пилешките сърца се почистват добре и се слагат в йенска тенджера. Прибавят се топеното сирене, соевия сос и черния пипер. Всичко се обърква добре и се пече в микровълнова фурна на пълна мощност около 25-30 минути, като периодично се разбърква.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари