21 Февруари 2013
120591
Пилешки сърца с гъби
Пилешки сърчица с червено вино и лук
Пилешки сърца в ориз
Пилешки сърчица със соев сос и топено сирене
Икономични пилешки сърца
Пилешки сърца на шишчета
Пилешки сърца със зеленчуци
Пилешки сърца с жито и праз
Пилешки сърчица с червено вино и лук
1 кг пилешки сърца
3-4 глави лук
3 с.л. соев сос
3 с.л. сос Уорчестър
100 мл червено вино
Пилешките сърчица се разрязват през средата към върха и добре се измиват. Подсушават се и се слагат в 4-5 с.л. олио да се запържат. Лукът се нарязва на полумесеци и се добавя към позапържените сърчица. Задушава се под капак да омекне. Подправят се с виното и сосовете и се изсипва в йенска тенджера. Пече се в умерена фурна около 40-50 минути.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари