Пилешки сърца рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пилешки сърчица с червено вино и лук
120591

Пилешки сърчица с червено вино и лук

1 кг пилешки сърца
3-4 глави лук
3 с.л. соев сос
3 с.л. сос Уорчестър
100 мл червено вино

Пилешките сърчица се разрязват през средата към върха и добре се измиват. Подсушават се и се слагат в 4-5 с.л. олио да се запържат. Лукът се нарязва на полумесеци и се добавя към позапържените сърчица. Задушава се под капак да омекне. Подправят се с виното и сосовете и се изсипва в йенска тенджера. Пече се в умерена фурна около 40-50 минути.

1 2 3 4 5 6
7
8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft