27 Септември 2013
373464
Как да консервираме патладжани в доматен сок
Как да консервираме патладжани в олио
Как да мариноваме патладжани
Имамбаялдъ за зимата в буркани
Как да си приготвим лютеница с патладжани
Парен патладжан с чушки
Стерилизирани патладжани за зимата
Как да мариноваме патладжани
Продукти:
6 кг патладжан
700 мл олио
700 мл оцет 6%
500 г захар
200 г сол
3-4 глави чесън
черен пипер на зърна
копър
магданоз
Приготвяне:
Патладжанът се нарязва на дебели шайби около 1 см и се бланшира в кипналата марина - приготвена от оцета, олиото, захарта и солта за 4-5 минути. Изваждат се и се нареждат в буркани, като между тях се поставят скилидки чесън, зърна черен пипер и нарязани на ситно магданоз и копър. Заливат се с изстиналата марина, затварят се с капачки и се стерилизират 10 минути.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари