Рецепти за вкусен кебап

вход през zajenata.bg
106131

Кебап с гъби

750 г свинско месо
1 с. л. олио
2-3 (200 г) глави кромид лук
1 (50 г) глава чесън
300 г печурки гъби
4-5 бр (250 г) домати
1 с. л. брашно

1 лимон
1 ч. л. червен пипер
смлян черен пипер
суха стрита чубрица
сол
вода

• Месото се нарязва на дребни парчета.
• Задушава се в мазнината и малко вода заедно със ситно нарязания лук.
• Прибавят се последователно червеният пипер, гъбите, нарязани на ивички, обелените скилидки чесън, брашното и настърганите домати.
• Подправя се с черен пипер и чубрица.
• Добавят се резенчета лимон.
• Ястието се залива с топла вода.
• Посолява се и се вари на тих огън до готовност на месото.
• Кебапът с гъби се поднася с варен бял ориз. 

1 2 3 4 5 6 7 8
9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft