11 Юли 2012
106131
Бърз кебап
Агнешки кебап
Друсан кебап
Винен кебап
Лесен кебап
Чомлек с телешко
Кебап-кавърма
Кебап с ориз
Кебап с гъби
Кебап с гъби
750 г свинско месо
1 с. л. олио
2-3 (200 г) глави кромид лук
1 (50 г) глава чесън
300 г печурки гъби
4-5 бр (250 г) домати
1 с. л. брашно
1 лимон
1 ч. л. червен пипер
смлян черен пипер
суха стрита чубрица
сол
вода
• Месото се нарязва на дребни парчета.
• Задушава се в мазнината и малко вода заедно със ситно нарязания лук.
• Прибавят се последователно червеният пипер, гъбите, нарязани на ивички, обелените скилидки чесън, брашното и настърганите домати.
• Подправя се с черен пипер и чубрица.
• Добавят се резенчета лимон.
• Ястието се залива с топла вода.
• Посолява се и се вари на тих огън до готовност на месото.
• Кебапът с гъби се поднася с варен бял ориз.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари