27 Юни 2012
158543
Защо е толкова полезен пшеничния зародиш
Витамини от В група
Фибрите в пшеничния зародиш
Има ли растителни мазнини в пшеничния зародиш
Полезните мастни киселини в пшеничния зародиш
Пшеничният зародиш е прекрасен източник на множество минерали
В пшеничния зародиш има витамин Е
Анти-ейджинг и пшеничен зародиш
Как се съхранява пшеничния зародиш
Трябва ли да се подлага на термична обработка пшеничният зародиш
Кой не трябва да консумира пшеничен зародиш?
Кой не трябва да консумира пшеничен зародиш?
Хората с глутенова непоносимост не трябва да консумират каквито и да било продукти от жито.
Забележка: въпреки, че съществуват множество рецепти за хляб, сладкиши, сладки, мъфини и тем подобни, екипът на HappyBody не съветва да се използва пшеничен зародиш врецепти, при които е необходима термична обработка.
Рецепти:
Чудесен е в сутрешната закуска от овесена каша или към вашия протеинов шейк след тренировка!
Още от "Здравни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари