18 Декември 2012
189456
Коледен кекс
Коледни колачета
Коледни бонбони с какао и ром
Коледни бисквити с кафе
Коледен Глювайн рецепта
Коледни сладки с вино
Лесен Коледен щолен
Вкусни Коледни бисквити с моркови
Печени бадеми с канела за Коледа
Коледен щолен
Коледен Глювайн рецепта
1 бутилка полусладко червено вино
50-100 г захар
1 ябълка
3 мандарини
кора от един портокал
пръчка канела
цветчета карамфил
2 см джинджифил
Приготвяне:
• Виното се изсипва в тенджера заедно със захарта.
• Прибавят се измитата и нарязана ябълка, почистените и разделени на резени мандарини.
• Добавят се и останалите подправки.
• Виното се нагрява на слаб огън и се довежда до кипване (НЕ СЕ КИПВА!!!)
• Огънят се намалява на минимум и се оставя поне 1 час да се ароматизира.
• Глювайнът се прецежда преди консумация.
Коледа идва
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари