Коледни рецепти

вход през zajenata.bg
189448

Коледен Глювайн рецепта

1 бутилка полусладко червено вино
50-100 г захар
1 ябълка
3 мандарини
кора от един портокал
пръчка канела
цветчета карамфил
2 см джинджифил
Приготвяне:

• Виното се изсипва в тенджера заедно със захарта.
• Прибавят се измитата и нарязана ябълка, почистените и разделени на резени мандарини.
• Добавят се и останалите подправки.
• Виното се нагрява на слаб огън и се довежда до кипване (НЕ СЕ КИПВА!!!)
• Огънят се намалява на минимум и се оставя поне 1 час да се ароматизира.
• Глювайнът се прецежда преди консумация.

1 2 3 4
5
6 7 8 9 10
Коледа идва
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft