18 Декември 2012
189448
Коледен кекс
Коледни колачета
Коледни бонбони с какао и ром
Коледни бисквити с кафе
Коледен Глювайн рецепта
Коледни сладки с вино
Лесен Коледен щолен
Вкусни Коледни бисквити с моркови
Печени бадеми с канела за Коледа
Коледен щолен
Коледни бонбони с какао и ром
2 с. л. мед
60 мл ром
20 г неподсладено какао
60 г пудра захар
125 г ситно смляни вафли или бисквити
150 г предварително запечени смлени бадеми
• Всички съставки се смесват заедно, до получаването на гладко тесто.
• Консистенцията му е доста лепкава и трудна за работа, затова е хубаво да го оставите в хладилника, завито във свежо фолио за поне 2 часа( може и цяла нощ).
• След това става изключително лесно да се работи с него.
• С лъжичка или пръсти оформете топчета и ги оваляйте в предпочитаната глазура.
• Ако не желаете да ползвате алкохол, може да го замените с портокалов сок, или друг, по ваш избор.
• За овалване на готовите бонбони има много варианти: пудра захар, какао, смлени ядки, разтопен шоколад, шоколадови пръчици.
Коледа идва
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари