Коледни рецепти

вход през zajenata.bg
189465

Коледни сладки с вино

500 г брашно
3 к. ч. разтопена мас или олио
2 к. ч. бяло вино
2 ванилии
мармалад или локум

пудра захар за овалване
Приготвяне:

• Брашното се пресява и към него се добавят маста,виното и ванилиите.
• Омесва се меко тесто.
• Изрязват се кръгчета, слага се по малко мармалад (локум) и се сгъват.
• Слагат се върху застлана с пекарска хартия тава.
• Пекат в предварително загрята на 200 C фурна върху решетка за 6-7 минути.
• Още топли сладките се овалват в ароматизирана с ванилия пудра захар.

1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
Коледа идва
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft