24 Септември 2013
829186
Печени чушки в буркани
Печени чушки пълнени с моркови и магданоз
Консервиране на капия
Консервиране на пържени камбии
Печени чушки втори вид
Печени чушки с аспирин
Стерилизирани небелени чушки
Мариновани чушки
Консервиране на капия
Продукти:
10 кг зелени капии
600 г сол
200 г чесън
3 връзки магданоз
1 с.л. (10 г) черен пипер
10 бр. дафинов лист
500 мл олио
4 л оцет
Приготвяне:
Измитите пиперки се изпичат на силен огън. След като изстинат се посоляват и се оставят да престоят 12 часа за да се отцедят. Нареждат се в съдове, като между тях се слагат скилидки чесън, черен пипер и дафинов лист. Отгоре се притискат с тежест. Заливат се с олио и оцет. Съхраняват се на студено.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари