24 Септември 2013
829176
Печени чушки в буркани
Печени чушки пълнени с моркови и магданоз
Консервиране на капия
Консервиране на пържени камбии
Печени чушки втори вид
Печени чушки с аспирин
Стерилизирани небелени чушки
Мариновани чушки
Печени чушки втори вид
Продукти:
2-3 скилидки чесън
1 бр. морков
1 с.л. олио
1 ч.л. сол
чушки
Приготвяне:
Нареждат се в буркан от 1 л скилидките чесън, 2-3 колелца морков, олиото и солта. Чушките се опичат и без да се белят се допълва буркана с горещите чушки. Затваря се и се обръща. Стои обърнат докато изстине.
Количествата в тази рецепта са за буркан от 1 л.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари