24 Септември 2013
829176
Печени чушки в буркани
Печени чушки пълнени с моркови и магданоз
Консервиране на капия
Консервиране на пържени камбии
Печени чушки втори вид
Печени чушки с аспирин
Стерилизирани небелени чушки
Мариновани чушки
Консервиране на пържени камбии
Продукти:
10 кг камби или капии
1 л олио
500 г сол
100 г чесън
2 с.л. (20 г) черен пипер
1,5 л оцет
10 бр. дафинов лист
Начин на приготвяне
Избират се добре узрели чушки. Измиват се и се изчистват от дръжките и семената. Разрязват се на половинки и се изпържват леко в сгорещено олио. Оставят се да изстинат напълно. Нареждат се в буркани и се посоляват. Между редовете се поставят скилидки чесън, черен пипер и дафинов лист. Заливат се с олиото, в което са пържени, разредено с оцет. Притискат се с тежест и се съхраняват на студено.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари