Рецепти за консервиране на чушки

вход през zajenata.bg
829176

Консервиране на капия

Продукти:
10 кг зелени капии
600 г сол
200 г чесън
3 връзки магданоз
1 с.л. (10 г) черен пипер
10 бр. дафинов лист
500 мл олио
4 л оцет

Приготвяне:
Измитите пиперки се изпичат на силен огън. След като изстинат се посоляват и се оставят да престоят 12 часа за да се отцедят. Нареждат се в съдове, като между тях се слагат скилидки чесън, черен пипер и дафинов лист. Отгоре се притискат с тежест. Заливат се с олио и оцет. Съхраняват се на студено.

1 2 3 4 5
6
7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft