Рецепти за консервиране на чушки

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Консервиране на пържени камбии
829207

Консервиране на пържени камбии

Продукти:
10 кг камби или капии
1 л олио
500 г сол
100 г чесън
2 с.л. (20 г) черен пипер
1,5 л оцет
10 бр. дафинов лист


Начин на приготвяне
Избират се добре узрели чушки. Измиват се и се изчистват от дръжките и семената. Разрязват се на половинки и се изпържват леко в сгорещено олио. Оставят се да изстинат напълно. Нареждат се в буркани и се посоляват. Между редовете се поставят скилидки чесън, черен пипер и дафинов лист. Заливат се с олиото, в което са пържени, разредено с оцет. Притискат се с тежест и се съхраняват на студено.
 

1 2 3 4
5
6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft