16 Юли 2012
297516
Пилешки гърди с горчица
Пилешки гърди с паста и бекон
Пилешки гърди в марината
Ризото с пилешки гърди
Пилешки гърди с горчица и Моцарела
Крехки пилешки хапки
Пилешки гърди по креолски
Пилешки гърди с мед
Ароматни пилешки гърди
Крехки пилешки хапки
1 брой пилешки гърди
1 яйце
80 мл прясно мляко
сол
подправки (по желание)
2-3 с л брашно
мазнина за пържене
• Пилешкото месо се нарязва на жулиени (ивици) или кубчета.
• В купа се разбива яйцето с вилица.
• Прибавят се млякото, солта и подправките.
• Добавя се брашното.
• Сместа се разбърква.
• Прибавят се пилешките ивици.
• Всичко се разбърква.
• Купата се покрива и се оставя за една нощ в хладилник.
• В дълбок тиган се сгорещява мазнината.
• Пилешките хапки се изваждат от маринатата.
• Изпържват се на силен огън, като се разбъркват непрекъснато, за да не се слепят по между си.
• Изваждат се с решечеста лъжица и се поднасят топли с гарнитура по желание.
Рецепти с пилешко
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари