Рецепти за пилешки гърди

вход през zajenata.bg
297451

Крехки пилешки хапки

1 брой пилешки гърди
1 яйце
80 мл прясно мляко
сол
подправки (по желание)
2-3 с л брашно

мазнина за пържене

• Пилешкото месо се нарязва на жулиени (ивици) или кубчета.
• В купа се разбива яйцето с вилица.
• Прибавят се млякото, солта и подправките.
• Добавя се брашното.
• Сместа се разбърква.
• Прибавят се пилешките ивици.
• Всичко се разбърква.
• Купата се покрива и се оставя за една нощ в хладилник.
• В дълбок тиган се сгорещява мазнината.
• Пилешките хапки се изваждат от маринатата.
• Изпържват се на силен огън, като се разбъркват непрекъснато, за да не се слепят по между си.
• Изваждат се с решечеста лъжица и се поднасят топли с гарнитура по желание.
 

1 2 3 4 5
6
7 8 9
Рецепти с пилешко
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft