Рецепти за пилешки гърди

вход през zajenata.bg
297451

Пилешки гърди с мед

4 половинки от пилешки гърди (общо около 800 г) без кожа и кости

МАРИНАТА

2 с. л. мед
1 с. л. горчица
1 ч. л. смлян джинджифил
2-3 големи скилидки чесън
настърганата кора и сокът от 1/2 лимон
1 с. л. водка
сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:

• Всички съставки за марината се смесват и разбъркват, докато медът се разтвори.
• Пилешките гърди се надупчват с шишче или клечка за зъби на няколко места.
• Поставят се в дълбок съд, заливат се с маринатата и се разбъркват.
• Покриват се с капак или домакинско фолио и се поставят в хладилник за 1 час.
• След това се изцеждат от маринатата и се слагат в тавичка.
• Фурната се загрява на 220 С.
• Пилешките гърди, мариновани с мед, лимон и горчица се пекат за около 20-30 минути. 

1 2 3 4 5 6 7
8
9
Рецепти с пилешко
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft