16 Юли 2012
297451
Пилешки гърди с горчица
Пилешки гърди с паста и бекон
Пилешки гърди в марината
Ризото с пилешки гърди
Пилешки гърди с горчица и Моцарела
Крехки пилешки хапки
Пилешки гърди по креолски
Пилешки гърди с мед
Ароматни пилешки гърди
Пилешки гърди с мед
4 половинки от пилешки гърди (общо около 800 г) без кожа и кости
МАРИНАТА
2 с. л. мед
1 с. л. горчица
1 ч. л. смлян джинджифил
2-3 големи скилидки чесън
настърганата кора и сокът от 1/2 лимон
1 с. л. водка
сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
• Всички съставки за марината се смесват и разбъркват, докато медът се разтвори.
• Пилешките гърди се надупчват с шишче или клечка за зъби на няколко места.
• Поставят се в дълбок съд, заливат се с маринатата и се разбъркват.
• Покриват се с капак или домакинско фолио и се поставят в хладилник за 1 час.
• След това се изцеждат от маринатата и се слагат в тавичка.
• Фурната се загрява на 220 С.
• Пилешките гърди, мариновани с мед, лимон и горчица се пекат за около 20-30 минути.
Рецепти с пилешко
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари