Рецепти за пилешки гърди

вход през zajenata.bg
297471

Ароматни пилешки гърди

2 пилешки гърди
125 г захар
2 с. л. кимион
2 с. л. олио
1 с. л. смлян кориандър
1 с. л. сух копър
1/2 ч. л. лют пипер
1 ч. л. соев сос
100 мл вода
Приготвяне:

• В малка тенджера се наливат 100 мл вода.
• Прибавят се 125 г захар, 1 с. л. кимион, 1 с. л. смлян кориандър, 1 с. л. копър, и 1/2 ч. л. лют червен пипер.
• Кипва се и се вари, докато сместа не намали 1/2 обема си.
• Маха се от огъня и се прибавят олиото и 1 с. л. смлян кимион.
• Пилешките гърди се почистват от кожата и се надрязват с остър нож.
• Поръсват се с 1 ч. л. соев сос.
• Заливат се с маринатата и се оставя за 30 минути.
• Нареждат се заедно с глазурата в огнеупорен съд.
• Фурната се загрява на 180 С.
• Пилешките гърди с ароматна глазура се пекат 30 минути. 

1 2 3 4 5 6 7 8
9
Рецепти с пилешко
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft