16 Юли 2012
297451
Пилешки гърди с горчица
Пилешки гърди с паста и бекон
Пилешки гърди в марината
Ризото с пилешки гърди
Пилешки гърди с горчица и Моцарела
Крехки пилешки хапки
Пилешки гърди по креолски
Пилешки гърди с мед
Ароматни пилешки гърди
Пилешки гърди с паста и бекон
1 с л зехтин
2 броя пилешки гърди без кожа
100 г бекон
4 с л сухо бяло вино
100 г замразен зелен грах
5 с л готварска сметана
220 г паста Пене (или друга паста по избор)
Приготвяне:
• Зехтинът се загрява в тиган с дебело дъно.
• Прибавят се нарязани на кубчета пилешки гърди и беконът.
• Запържват се на силен огън 4 минути.
• Обръщат се и се разбъркват.
• Влива се виното и се оставя да кипи на силен огън, докато почти не се изпари.
• Прибавя се замразеният грах, сметаната.
• Готви се 4 минути.
• Сварява се пастата (по избор) според указания на опаковката.
• Отцедената добре паста се добавя в тигана.
• Разбърква се и затопля за 2-3 минути.
• Сервира се веднага.
Рецепти с пилешко
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари