6 Август 2012
201981
Кюфтета с Пармезан
Бързи кюфтета с бекон
Нервозни кюфтета
Лесни кюфтета на скара
Кюфтета на скара с кашкавал
Пълнени кюфтета
Кюфтета от пилешко
Пържени кюфтета
Кюфтета от пилешко
500 г пилешки гърди
3 с. л. майонеза
1 яйце
1-2 с. л. нишесте
сол
смлян черен пипер
• Месото се накълцва с нож като за кайма (или 3 пъти на "ПУЛС" в блендер).
• В така получената смес се добавят майонезата, яйцето, нишестето, солта и черният пипер.
• Всичко се разбърква добре.
• В тигана на среден огън се загряват около 2 с. л. олио.
• Кюфтетата се поставят с помощта на супена лъжица (1 кюфте е около 1-2 с. л. от сместа).
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари