6 Август 2012
201974
Кюфтета с Пармезан
Бързи кюфтета с бекон
Нервозни кюфтета
Лесни кюфтета на скара
Кюфтета на скара с кашкавал
Пълнени кюфтета
Кюфтета от пилешко
Пържени кюфтета
Кюфтета с Пармезан
4 яйца
100 г хлебни трохи
90 г настърган Пармезан
3 с. л. зехтин
4 скилидки пресован чесън
2 ч. л. сол
1 ч. л. смлян черен пипер
1/2 връзка ситно нарязан копър
1 кг кайма
• В купа се разбъркват всички продукти без каймата.
• Добавя се каймата и се омесва добре.
• От сместа се оформят кюфтета с диаметър 3-4 см (излизат около 40 броя).
• Пържат се в сгорещената мазнина на среден огън около 15 минути.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари