6 Август 2012
201974
Кюфтета с Пармезан
Бързи кюфтета с бекон
Нервозни кюфтета
Лесни кюфтета на скара
Кюфтета на скара с кашкавал
Пълнени кюфтета
Кюфтета от пилешко
Пържени кюфтета
Лесни кюфтета на скара
500 г кайма
1 ч. л. смлян кимион
1 ч. л. смлян черен пипер
100 мл прясно мляко
1 малка глава лук
1 филийка сух бял хляб
• Хляба се накисва в млякото и се отцежда.
• Каймата се размесва с дребно нарязания лук, подправките и натрошения хляб.
• От получената смес се оформят с навлажнени ръце във вода 15 броя кюфтета.
• Разплескват се, като им се придава кръгла форма.
• Скарата се намазва с мазнина и се загрява.
• Върху нея се поставят кюфтетата.
• По време на печене се обръщат един път.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари