13 Юни 2013
507048
Лазаня с кайма и сос
Лазаня с шунка и кашкавал
Лазаня със сос Болонезе и Бешамел
Лазаня с шунка и гъби
Лазаня Болонезе
Лазаня с кайма и зеленчуци
Тесто за лазаня
Лазаня в гювече
Лазаня Неаполитана
Лазаня в гювече
100 г шунка или салам
100 г кашкавал
100 г сирене
150 г лютеница вода 1:1
листа за лазаня
Листата се начупват на парчета, сиренето, кашкавала и салама се нарязват на кубчета. Лютеницата се разрежда с вода. В гювечето се нареждат малко листи, върху тях се ръси салам, сирене, кашкавал и се полива със сока от лютеницата, така се редуват три пласта. Най-отгоре се настъргва кашкавал. Пече се в умерена фурна.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари