Вкусни рецепти за лазаня

вход през zajenata.bg
506978

Лазаня в гювече

100 г шунка или салам
100 г кашкавал
100 г сирене
150 г лютеница вода 1:1
листа за лазаня

Листата се начупват на парчета, сиренето, кашкавала и салама се нарязват на кубчета. Лютеницата се разрежда с вода. В гювечето се нареждат малко листи, върху тях се ръси салам, сирене, кашкавал и се полива със сока от лютеницата, така се редуват три пласта. Най-отгоре се настъргва кашкавал. Пече се в умерена фурна.

1
2
3 4 5 6 7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft