13 Юни 2013
507000
Лазаня с кайма и сос
Лазаня с шунка и кашкавал
Лазаня със сос Болонезе и Бешамел
Лазаня с шунка и гъби
Лазаня Болонезе
Лазаня с кайма и зеленчуци
Тесто за лазаня
Лазаня в гювече
Лазаня Неаполитана
Тесто за лазаня
5 бр. яйца
500 г брашно
сол
1 кубче бульон по избор
На едно яйце се слага 100 г брашно и сол. По същия начин и с другите 4 бр. яйца. Омесва се добре и се точи на тънко. В тенджера се кипва 2 л вода, подправена с бульона и корите се бланшират в нея за около 20 секунди. Корите се отцеждат през гевгир.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари