Рецепти за шоколадови сладкиши

вход през zajenata.bg
459124

Лесен шоколадов сладкиш

1 ч.ч. брашно
2 с.л. пудра захар
1 пак. бакпулвер
щипка сол
1 пак. ванилия
200 гр. захар
4 яйца
200 гр. шоколад
200 гр. масло

Разтапяме на тих огън маслото и шоколада до пълното разтваряне на парченцата шоколад.
Разбъркваме сместа много добре и я оставяме да се охлади леко.
През това време в дълбока купа смесваме захарта, яйцата, брашното, бакпулвера, солта и ванилията, и ги разбиваме до получаването на гладка смес. Към нея прибавяме шоколадовата смес и отново разбъркваме до получаване на еднороден цвят.
Сместа изсипваме в малка кръгла или правоъгълна тавичка и печем около 45 минути, при температура 160 градуса.
След като се изпече сладкишът, го оставяме да се охлади и го поръсваме с пудрата захар.
 

1
2
3 4 5 6 7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft