2 Ноември 2012
459101
Сладкиш с черен шоколад и лешници
Лесен шоколадов сладкиш
Труден вкусен сладкиш с шоколад
Шоколадов сладкиш прясна мента
Печен шоколадов сладкиш
Шоколадов сладкиш с бадеми
Сладкиш с натурален шоколад
Бърз шоколадов сладкиш
Сладкиш с шоколад и майонеза
Лесен шоколадов сладкиш
1 ч.ч. брашно
2 с.л. пудра захар
1 пак. бакпулвер
щипка сол
1 пак. ванилия
200 гр. захар
4 яйца
200 гр. шоколад
200 гр. масло
Разтапяме на тих огън маслото и шоколада до пълното разтваряне на парченцата шоколад.
Разбъркваме сместа много добре и я оставяме да се охлади леко.
През това време в дълбока купа смесваме захарта, яйцата, брашното, бакпулвера, солта и ванилията, и ги разбиваме до получаването на гладка смес. Към нея прибавяме шоколадовата смес и отново разбъркваме до получаване на еднороден цвят.
Сместа изсипваме в малка кръгла или правоъгълна тавичка и печем около 45 минути, при температура 160 градуса.
След като се изпече сладкишът, го оставяме да се охлади и го поръсваме с пудрата захар.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари