9 Юни 2012
1872242
Лесни милинки с готово тесто
Милинки с галета
Милинки със сусам и сирене
Бързи милинки
Милинки с мас и галета
Милинки с кисело мляко
Милинки с прясно мляко
Милинки със сусам
Милинки със сирене Класик
Милинки
Лесни милинки с готово тесто
500 г готово тесто
200 г извара
3 бр. яйца
маргарин
Тестото се разделя на три топки. Всяка топка се разточва на лист и се намазват с маргарин. Навиват се на руло и всяко руло на охлюв. Всеки охлюв се разточва отново на лист, маже се с маргарин и се слага от плънката, като изварата се разбърква с двете яйца и малко сол. Навива се на фитил и се реже на парчета. Слагат се в намазнена тавичка. След като втаса се маже с отделеното яйце. Пече се на 220 С.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари