9 Юни 2012
1872218
Лесни милинки с готово тесто
Милинки с галета
Милинки със сусам и сирене
Бързи милинки
Милинки с мас и галета
Милинки с кисело мляко
Милинки с прясно мляко
Милинки със сусам
Милинки със сирене Класик
Милинки
Бързи милинки
прясно мляко - 400 мл.
мая - 25 гр.
сол - 10 гр.
захар - 10 гр.
олио - 40 мл.
брашно - 600 гр.
сирене - 200 гр. .
маргарин - 100 гр.
галета - 3 с. л.
сол
Замесва се тесто. Втасва. Разделя се на топчета, колкото орех. Правят се на питки и във всяка се поставя парченце сирене.
Работи се с добре намаслени ръце. Топчетата се подреждат в добре намаслена тава в концентрични кръгове до запълването на тавата. Втасват.
Заливат се с мазнината и се поръсват с галетата.
Пекат се на силна фурна – 250 градуса.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари