9 Юни 2012
1872218
Лесни милинки с готово тесто
Милинки с галета
Милинки със сусам и сирене
Бързи милинки
Милинки с мас и галета
Милинки с кисело мляко
Милинки с прясно мляко
Милинки със сусам
Милинки със сирене Класик
Милинки
Милинки с прясно мляко
прясно мляко - 1/2 литър.
мая - 1 кубче.
олио - 4 с.л.
сол - 1 ч.л.
захар - 1 ч.л.
брашно - за меко тесто
маргарин - за заливката 250 гр. за готвене
олио - 1/2 ч.ч.
галета - 3 - 4 с.л.
сол - 1 ч.л.
Омесва се меко тесто, което се оставя да втаса 1 час. След това се правят малки топчета колкото орех.
Овалват се с ръце намазани с олио и се се нареждат в тава. Оставят се пак да втасат. След това се заливат с разтопения маргарин с олиото, галетата и солта. Пекат се.
Като се изпекат се поръсват с малко студено прясно мляко. Завиват се с кърпа да омекнат.
Тези милинки стават малко по мазнички, но са страшно вкусни.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари