4 Януари 2012
175082
Пълнено бутче за Ивановден
Кекс с ябълки и карамел за Ивановден
Славянски гювеч с месо за Ивановден
Сач със свинско за Ивановден
Лесно свинско печено за Ивановден
Баница за Ивановден
Ябълков сладкиш за Ивановден
Лесно свинско печено за Ивановден
Необходими Продукти
1 1/2 кг. свинско месо от бута
2 моркова
парче сланина
чер пипер
5-6 скилидки чесън
сол
Приготвяне или как се готви ястието
Месото се обезкостява. Сланината и морковите се нарязват на ивички. В месото се правят джобчета с остър нож, които се пълнят с чесъна, сланината, морковите и чер пипер. Насолява се. Месото се овързва с конец. Увива се с метално фолио. Пече се 1 1/2часа в умерена фурна.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари