4 Януари 2012
174887
Пълнено бутче за Ивановден
Кекс с ябълки и карамел за Ивановден
Славянски гювеч с месо за Ивановден
Сач със свинско за Ивановден
Лесно свинско печено за Ивановден
Баница за Ивановден
Ябълков сладкиш за Ивановден
Сач със свинско за Ивановден
Необходими Продукти
свинска вратна пържола
2 глави лук
2 моркова
1 домат
6 пресни гъби
100 г кашкавал
3-4 пресни пипера
4 варени картофа
сол
черен пипер
бяло вино
чубрица
соев сос
Приготвяне или как се готви ястието
Нарязваме всички зеленчуци на колелца и ги запържваме. Нарязваме на кубчета месото и го слагаме при зеленчуците. Слагаме соевия сос и подправките и го задушаваме. След като сме загряли плочата за сача във фурната изсипваме сместа и слагаме настърган кашкавал отгоре.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари